Bever
Flokk
Tropp
SpeiderliljenSpydebergspeidergruppe
Skriv ut

VIL DU BLI SPEIDER ?

VERDENS STØRSTE VENNEGJENG !!!

Som speider får du garantert nye venner. I dag er vi 20.000 speidere i Norge og over 38 millioner speidere i verden. Det gjør oss til verdens største organisasjon for barn og ungdom. I Spydeberg er vi rundt 50 speidere i dag - og er en kjempefin gruppe som har mye gøy sammen........ men vi ønsker oss mange nye venner !!!!!

Vi mener det er viktig å være en god venn, å bruke og ta vare på naturen vår og se at vi lever i en stor verden med mange forskjellige mennesker. Men det aller viktigste hos oss er at alle har det gøy !

Vi har ingen innbytterbenk eller B-lag !!!

Vi ønsker at du skal bli glad i å være ute. Vi har møter selv om det regner og blir kaldt, derfor må du kle deg etter været og ha klær som tåler å være i kontakt med naturen.

Har du gått deg bort i skogen? - I speidern kan du gjøre det igjen, og igjen, og igjen..........

Men du er sammen med andre, og vi går oss ikke bort - vi finner bare et nytt sted !! Det å tenke positivt, se fremover og oppleve nye ting står i fokus hos oss. Du utvikler deg selv, hjelper andre, og lærer av alt du gjør. Du blir tryggere på deg selv, samarbeider mer med andre og blir en del av et stort fellesskap. I gruppa vår har vi tilbud til jenter og gutter fra 6 år og oppover....Les mer om de ulike alderstrinnene her på sidene våre.

Håper vi sees !

Men husk :

Speiding blir fort mer enn en fritidshobby...
...det blir en livsstil!

                                                Se reklamefilm !!!

 

 
Powerd by WebScape 8.0
Levert av Vollar Development

Spydebergspeidergruppe er en del av Norges speiderforbund

Copyright 2009 @ Spydeberg Speidergruppe