Bever
Flokk
Tropp
SpeiderliljenSpydebergspeidergruppe
Skriv ut

Foreldreinfo

Vi stiller ikke store krav til foreldrene, og i forhold til idrett og korps kreves det lite. Men vi ønsker aktive foreldre som er interessert i å følge opp sine barn/ungdommer. Vi trenger praktisk hjelp til å arrangere turer og arrangementer, noen ganger kan vi trenge hjelp til å skaffe finansiering og vi ønsker foreldre hjertlig velkommen som ledere/assistenter.  

Som foreldre/foresatt til et barn i speideren har du sikkert en del spørsmål til hvordan ting fungerer. Er det trygt å sende barna på tur alene? Hva om noe skjer? Hva koster det å være medlem? Må man ha mye dyrt utstyr? Spørsmålene er mange. På denne siden kan du finne svar på noen av dem. Finner du ikke svar må du ikke nøle med å ringe din lokale gruppeleder, eller ta kontakt med en av lederne på speidermøtene ! 

Aktive speidere skader seg av og til. Derfor har Norges speiderforbund og forsikringsselskapet If... laget en egen forsikring som gir god trygghet for speiderne. Forsikringen gjelder for alle medlemmer av Norges speiderforbund (øvre grense 70 år). Speiderne er forsikret under og på vei til alle aktiviteter, som gjøres i regi av gruppe, krets eller forbund. Les mer her !

KONTINGENT 2010

Kontingent for 2010 er kr 1000,-. Av dette går en del til forbundet, en del til kretsen og en del til oss. I medlemskontingenten ligger det bl.a. forsikringsavtale for speidere (se over).

Nå får alle medlemmer av Norges speiderforbund rabatt hos Alliance og Boots apotek. Vis gyldig medlemskort, og kjøp billige apotekvarer! Norges speiderforbund og Alliance Boots apotek har inngått en samarbeidsavtale som gir medlemmene flere fordeler. Ved å vise medlemskortet – med kvittering for betalt kontingent – får du 10 prosent avslag på apotekets utsalg. Apoteket tilbyr produkter for små, store, syke, friske, varme, kalde, aktive, rolige, ja, alle mulige speidere.
Powerd by WebScape 8.0
Levert av Vollar Development

Spydebergspeidergruppe er en del av Norges speiderforbund

Copyright 2009 @ Spydeberg Speidergruppe