Bever
Flokk
Tropp
SpeiderliljenSpydebergspeidergruppe
Skriv ut

Vandrer

   

Synes du det er kjedelig å være inne? Du vil heller være ute, sprenge noen grenser og føle eventyrene på kroppen? Da burde du bli med i speideren. Speidere synes også det er kjedelig å være inne. Eventyrene og alt det morsomme er jo ute.

Speidere mellom 10 og 16 år er medlemmer i troppen. Troppen består av flere patruljer hvor medlemmene styrer seg selv. En patrulje har alt fra 3 – 10 medlemmer. Speiderne møtes en gang i uken og reiser ofte på turer i helgene. På møtene og turene arbeider patruljene med prosjekter og merker. Igjennom dette arbeidet får man stadig nye utfordringer og lærer mange bra ting. Patruljene har selv ansvar for å legge opp sitt program, men får veiledning fra voksne ledere som er troppsledere.

Speidere i tropp kan være med på kretskonkurranser og gjennom dem kvalifisere seg til NM i speiding. Hvert fjerde år arrangeres det også landsleire som alle over 10 år kan delta på. I tillegg til disse nasjonale arrangementene har de fleste grupper egne leire hver sommer.

I troppen har vi et to-delt program. Stifinnerprogrammet er tilpasset speidere som går i 5.-7. klassetrinn, mens vandrerprogrammet er tilpasset speidere som går i 8.-10. klassetrinn.

I Spydeberg ønsker vi oss MANGE flere speidere i denne aldersgruppen ! Er du glad i å være ute og synes det er stas å reise på tur, kommer du til å stortrives. Det er Kristian Larsen som er ansvarlig leder for troppen, som møtes på speiderhuset hver onsdag kl 18-1930 
Powerd by WebScape 8.0
Levert av Vollar Development

Spydebergspeidergruppe er en del av Norges speiderforbund

Copyright 2009 @ Spydeberg Speidergruppe