Bever
Flokk
Tropp
SpeiderliljenSpydebergspeidergruppe
Skriv ut

Info til foreldre

 Orientering til småspeideres foresatte:

Vi i småspeideren jobber med merker og utfordringer om dagen. Dette ønsker vi å gjøre i samarbeid med de foresatte. Alle speidere som var på møtet den 28.01.09 fikk med seg en perm med mange forskjellige krav til merker. Når speideren gjør noe av dette hjemme skal det signeres for hvert punkt av en voksen. Mappen skal være med på speidermøter en stund fremover til kravene for å oppnå merket er utført. Hjelp speiderne med å velge ut 3 til 4 merker de ønsker å ta. Vår oppfordring er at det er bedre å ta noen merker ordentlig enn mange på en dårlig måte. Vi vil gå gjennom mappene på speidermøtene å hjelpe til med det som skal gjøres på speideren for at merkekrav skal bli utført.  Husk å hjelpe speideren med at permen blir med på møtene.

Utfordring:

Vi ønsker at speideren skal sette seg en personlig utfordring for vårsesongen. Dette kan være alt i fra og planlegge en fysisk krevende oppgave, være grei mot søsken eller gjøre leksene med en gang man kommer hjem fra skolen slik at resten av dagen kan brukes til koselige ting. Speider og foresatt prøver å finne en oppgave som passer i felleskap. Utfordringen kan utføres hjemme eller på speideren etter som hva slags oppgave som velges. Det bør være en oppgave som går litt over tid eller en fysisk utfordring som det står respekt av. Type utfordring skal være beskrevet til neste speidermøte.

De som ikke var på speideren den 28.01.09 får mappe med merkekrav neste gang, men alle bør ha bestemt utfordringen til første speidermøte på februar.

Siste helg på februar har vi overnatting på speiderhytta. Vi setter opp lavvo og fyrer i ovnen slik at vi har det bra. Dette er den beste turen vi har i løpet av året med flotte naturopplevelser med å ligge /være ute på vinteren. Sett av helgen for barna så de får være med.

Noe dere lurer på er det bare å ta kontakt med Kristian på e-post kristian@beaver.no

Dere har noen flotte barn. Småspeiderne er en utrolig koselig gruppe å jobbe med om dagen. Lærevillig, interesserte, lever etter speiderlov nr. 4 og vi opplever at det begynner å bli en fin gruppefølelse bland speiderne.

Speiderhilsen i fra

Line og Kristian

 
Powerd by WebScape 8.0
Levert av Vollar Development

Spydebergspeidergruppe er en del av Norges speiderforbund

Copyright 2009 @ Spydeberg Speidergruppe