Bever
Flokk
Tropp
SpeiderliljenSpydebergspeidergruppe
Registrer hilsen

Gjestebok


19.Oct.2014
Kenneth Solem-Johansen   Kenneth Solem-Johansen

Hei. Kunne dere oppdatere siden deres?

07.Nov.2012
Bjørnar Kjellmann  Bjørnar Kjellmann

I dag skal troppen reise til Fredrikstad på gårdsbesøk. Avreise fra Speiderhuset blir kl 17:00 Vi regner med å være tilbake ca kl 20:30 Det er viktig at alle møter opp i god tid før kl 17:00 slik at vi får reist kl 17:00 http://www.alpakkaenghaugen.no/

26.Sep.2011
Mathilde S. Dahl  Mathilde S. Dahl

Hei dere! Søndagsturen gikk i går til Speiderhytta, og til en stor skuffelse for store og små som møtte stengt dør. Kan dere være så snille å oppdatere nettsiden deres en annen gang, med et tydelig varsel om at hytta er stengt, dersom det skulle gjenta seg i sesongen? Flinke slitne barneføtter hadde løfte om sjokolade på hytta som fremste drivstoff. Håper det er utsikter til flere hyggelige besøk hos dere snart!

28.Apr.2011
Bjørnar Kjellmann  Bjørnar Kjellmann

Hei alle speidere og foreldre. Vi klarte å samle inn 12.365,- kr til årets speideraksjon. Dette var skikkelig bra jobba

20.Feb.2011
Bjørnar Kjellmann  Bjørnar Kjellmann

Er det noen som kan bytte vaffelvakt med de som har vakt 27/2

17.Feb.2011
Bjørnar Kjellmann  Bjørnar Kjellmann

Nå er vaktlista på speiderhytta for vårsesongen lagt ut.

29.Sep.2010
Hilde Bekkevold  Hilde Bekkevold

Hei, er det noen som har vokst ut av sin speiderskjorte, som vi kan kjøpe, str 10?

22.Sep.2010
Birgit Drageset  Birgit Drageset

Takk for en fin tur sammen med småspeiderene i helga.Ungene var med på mange fine aktivitete som Bente, Bjørnar og Audun ledet.

28.Aug.2010
Sølvi  Sølvi

Nå finner du også Spydeberg speidergruppe på Facebook !!!!

11.Apr.2010
Bente Fredheim  Bente Fredheim

Hei alle småspeidere! Takk for en fin tur til brannstasjonen som avslutning på temaet vi har hatt i våers om brann. Det ligger nå bilder i fotogalleriet. Dere var kjempeflinke.

05.Jan.2010
Kristian Larsen  Kristian Larsen

Godt nytt år, gamle og nye speidere! Troppen i Spydeberg begynner å bli stor, og til våren blir den større. Vi vil gjerne stadig finne på nye ting å holde på med, både for nye og gamle. -Jeg håper 2010 blir en tid dere kan huske som da vi gjorde mye spennende på spedern. Jeg gleder meg veldig!

31.Dec.2009
Bjørnar  Bjørnar

Hei alle speidere og leder. Ønsker dere en god jul og et godt nytt år. Ser frem til en fin vår sammen med dere alle.

12.Dec.2009
Susanne venn av dere  Susanne venn av dere

Hey<333 Jeg er den samme som før alstå den som er under meg. Dette er en hilsen fra meg til Rebekka, Karoline, Oscar og Marius: Det var hyggelig å møte Rebekka og Karoline og håper vi møtes en annen gang. Og da sammen med Oscar og Marius<333 Love Susanne / Sussie

03.Sep.2009
Susanne  Susanne

hei hei Jeg er en jente som ble kjent med Rebekka, Karoline, Marius og Oscar Jeg var på Landsleiren "Utopia" Jeg er fra Bærum. og troppen min heter Høvik Verk speidergruppe

13.Jul.2009
Birgit Horntvedt  Birgit Horntvedt

Så fine bilder fra landsleiren. Så ut til at det var en fin leir.

12.Jul.2009
Cecilie Fredhein  Cecilie Fredhein

Jeg vil hilse til alle som var med på Utopia. Vi hadde det kjempegøy.

08.Jul.2009
Bjørnar Kjellmann  Bjørnar Kjellmann

Hei alle sammen. Vi sliter litt med nettet på landsleiren og har derfor ikke fått sendt over bilder. Dette jobber vi med nå og håper på at det er på plass i kveld. Alle speidere og ledere har det kjempefint og hilser til sine i Spydeberg. Speiderhilsen fra Åndalsnes.

14.Jun.2009
Rita Kristoffersen  Rita Kristoffersen

Har hatt en kjempe fin helg, med store og små på Dalsland Aktivitetssenter. Dette falt i smak, barna har opplevd så mye flott, og selvfølgelig jeg. Takk til alle som var med for en fin helg :)

14.Jun.2009
Bente G. Fredheim  Bente G. Fredheim

Hei! Vil takke for en kjempeflott familietur i helgen. Det er utrolig morsomt at så mange kan dra på tur og ha det så fint sammen. Ikke noe problem å reise over 60 stk på tur når alle bidrar på denne måten. En eksra takk til Kristian som planla turen for oss.

26.May.2009
En fra Marker  En fra Marker

Gratulerer med seieren i KK. Dere var flinke på postene! Hilsen et fornøyd postmannskap

26.Apr.2009
Andreas  H Kjellmann  Andreas H Kjellmann

Hei jeg vil takke for en super K.K for tropp. takk

08.Jan.2009
Bente Fredheim  Bente Fredheim

Hei alle "gamle" og forhåpentlig også noen nye speidervenner. Ønsker dere velkommen til et nytt semester med mange spennende aktiviteter og turer. Høydepunktet for de eldste speiderne vil i år bli landsleieren Utopia i Åndalsnes. Håper så mange som mulig kan bli med. For småspeidere og bevere vil det bli spennede å se om vi klarer å gjenta de gode resultatene fra kretskonkuransen de siste årene. Ønsker dere alle et godt nytt speiderår.

17.Sep.2008
Bente Fredheim  Bente Fredheim

Hei alle bevere! Tusen takk for en kjempefin beversafari på Vollene i dag. Dere var kjempeflinke. Tenk at så mange speiderbevere kan være så stille at vi nesten fikk se ordentlig bever. Noen av dere så kansje bakenden på elgen som løp når vi kom. En kjempetakk også til Simen Lereim som tok oss med på safari og som også inviterte oss tilbake til våren. Dette svarte vi selvfølgelig takk til med en gang. Speiderhilsen fra Bente

25.May.2008
Askim Speidergruppe  Askim Speidergruppe

Hei, Gratulerer med et supert arrangement! Vi ledere og barn har hatt en kjempefin helg med spennende, lærerike og kule aktiviteter. Vi er imponerte og takknemlig for en flott opplevelse og vil bare si EN SPEIDER ER EN GOD VENN !!! Speiderhilsen Bjørnar Hellerud Askim Speidergruppe

25.May.2008
Speiderhilsen fra Bjørnar  Speiderhilsen fra Bjørnar

Hei alle speidere, foreldre og ledere i Spydeberg speidergruppe. Jeg vil bare takke alle sammen for den flotte småspeiderleiren som vi gjenomførte i helgen. Vi har bare fått positive tilbakemeldinger fra alle speidergruppene som deltok. Et så vellykket arrangement hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten den utrolige flotte innsatsen dere foreldre gjorde.

17.May.2008
Jorun Holstad K.  Jorun Holstad K.

Gratulerer med beste innslag i borgertoget! Det var BRA, så det er vel fortjent :)

23.Apr.2008
marianne  marianne

Hei, Vi er nye i speidere og vil bare si at dette er en utrolig bra hjemmeside!! Her finner vi alt vi lurer på :)

23.Apr.2008
Bente Fredheim  Bente Fredheim

Hei alle flotte speidere som gjorde en kjempeinnsats på speideraksjonen i dag. Dere samlet inn 8,9 kg med penger. Beløpet får vi komme tilbake til ettr at tellemaskinene i banken har gjort sitt. Takk til dere alle sammen.

16.Mar.2008
Ingrid Martinsen Nytrøen  Ingrid Martinsen Nytrøen

Meget godt besøk på Speiderhytta denne palmesøndag :-) Vi stekte vafler til den store gullmedalje. Ingrid, 8 år, hadde ansvaret for kassa, og regnet som en helt :-) Guro, 5 år, hjalp også til bak disken - selv om det var mest som vaffelspiser :-) Vi koste oss hele familien! Hilsen Ingrid med fam.

10.Mar.2008
Eirik Todal  Eirik Todal

Meget informativ side. I tekst og bilder forteller den hvordan det er å være speider i Spydeberg. Har bladd igjennom alle album, og jeg har sett mange blide fjes og mange forskjellige aktiviteter. Flott jobbet av speidere og ledere. En hilsen fra pos N70 E023.

05.Mar.2008
Bjørnar Kjellmann  Bjørnar Kjellmann

Hei alle speidere,ledere og foreldre. Jeg vil bare takke for den den flotte helgen vi hadde i sammen på speiderhytta. Slike turer som dette er den beste belønning til oss som er ledere. Speiderhilsen fra Bjørnar.

04.Mar.2008
Trond Walstad  Trond Walstad

Tilfeldigvis innom siden til gruppen. Den var bra!! Ikke mange sider som er så oppdaterte. Lykke til i speiderarbeidet på Spydeberg, det er synd at ikke speidere i dag er klar over hvilke positive verdier og kunnskaper de får med i sekken på livets vei.

03.Mar.2008
Cecilie Fredheim  Cecilie Fredheim

Speideren er gøy og det er morsomt å gå i speideren. Det er greie ledere og vi gjør mye morsomt. Det morsomste er å lage bål og lage mat. Det er gøy med overnattingsturer, men det er godt å komme hjem til senga etterpå. Jeg håper enda flere vil begynne i den supre speidergruppa vår.

27.Jan.2008
martine andresen  martine andresen

speideren er morro og spydeberg speidergruppe er best! hilsen Martine

17.Jan.2008
Bjarne Gullberg  Bjarne Gullberg

Hei Spydeberg-speidere! Traff en kjekk speidergutt fra Spydeberg på Varemessen i Lillestrøm sist høst. Kjøpte lodd av han. Det fikk meg til å tenke tilbake på den tiden jeg selv var speider i Sydeberg, fra 1945 -1949. Lenge siden, men minnene er der. Lykke til med videre speiding! - og gratulerer med en utrulig flott hjemmeside!! Med speiderhilsen Bjarne.

20.Dec.2007
aase marit tofteberg  aase marit tofteberg

Gratulerer! Hilsen gammel speider fra Borge I

16.Dec.2007
Nalle  Nalle

Gratulerer med prisen "Det gyldne tastetrykk".

12.Nov.2007
Kathrine  Kathrine

Utrolig flott side! Drømmelayout! Synes dere har jobbet bra, og det er tydelig av Spydeberg Speidergruppe er blitt en flott, morsom og lærerik gruppe å være medlem i. Savner dere litt da :-) I dag har jeg til og med kjøpt lodd fra dere, så nå håper vi på stor vinnerlykke her i familien.

24.Oct.2007
Guri  Guri

Hei;-) Synes dere har fått til en veldig fint nettsted. Men jeg leste at dere har skrevet at stiftelsen av speiderbevegelsen i Norge var i 1910. Etter det jeg har kunnet lese meg fram til dle Norsk Speidergutt-Forbund stiftet 25. mars 1911, og jentespeiderne kom til noe senere. Mulig vi har ulike kilder? Hva kan være det riktige? SVAR: Den første speiderorganisasjonen her i landet ble stiftet i 1910, og Norsk Speidergutt Forbund ble stiftet i februar 1911 - så vi har vel riktig begge to !;-)) Takk for hilsen - kjempekoselig !!!

17.Oct.2007
Kristian Brødholt  Kristian Brødholt

Kjempefint skrevet av Andreas etter turen i helgen 12-14 okt. Gratulerer med flott gjennomført tur på egen hånd og super ledelse av leirbålet. Kristian

03.Oct.2007
Ida og Mette  Ida og Mette

Hei! En liten hilsen fra Marker Maffian. Vil bare si at det var en veldig fin side dere har laget! Oversiktlig og trivelig! ses.

12.Sep.2007
Jorun Holstad Koma  Jorun Holstad Koma

Kjempefine sider! Godt lagt opp :)

06.Sep.2007
Unni Aalmo  Unni Aalmo

Knall side! Hilsen en medspeider fra Tomter

02.Sep.2007
Astrid Harjo  Astrid Harjo

Hei hei Veldig fin side og flotte bilder.

23.Aug.2007
André Børnes  André Børnes

Gratulerer med hjemmeside. Den ser lekker ut, og vil helt sikkert være nyttig for gruppens medlemmer, foresatte, og sånne som meg som ramlet innom. Jeg lover å besøke siden deres flere ganger. Artig at dere satser på berverspeiding. Er selv berverleder på 4. året og koser meg som det, og har stor tro på konseptet.

21.Aug.2007
Marius  Marius

Meget pent design på hjemmesiden deres! :)

20.Aug.2007
Jc  Jc

Hei igjen, nå har jeg lasta opp en ny oppdatering. Det ligger nå linker til gruppeenhetene øverst til høyre, forsiden fungerer bra i Firefox og det kan legges på tekst på bildene i fotoalbumet.

15.Aug.2007
Bjørnar Kjellmann  Bjørnar Kjellmann

Hei og hå. Dette blir jo helt toppen det. En stor takk til dere som har laget denne flotte hjemmesiden.

15.Aug.2007
Kim Johnsen  Kim Johnsen

Hei alle speidere i Spydeberg!! Super nettside vi har fått!! Ser frem til og komme igang med nye utfordringer sammens med dere dette halvåret, prates 29 aug. Kim.

15.Aug.2007
Jon Vollar  Jon Vollar

Hei alle sammen, nå fungerer gjesteboka oxo ;-)

Powerd by WebScape 8.0
Levert av Vollar Development

Spydebergspeidergruppe er en del av Norges speiderforbund

Copyright 2009 @ Spydeberg Speidergruppe